Exkluzívne informácie nielen zo sveta televízie

Komerčný obsah

Jakubec v politike: Z podpredsedu pre médiá premiér Slovenska!

V deň svojich narodenín a zároveň v mimoriadny deň slovenských dejín, 17. novembra, zvolal Martin Jakubec tlačovú konferenciu, na ktorej oficiálne ozrejmil svoje politické plány. Podľa vlastných slov predstavil revolučnú zmenu v jeho živote, ktorá má priniesť prospech občanom Slovenska.

Vstúpil do politiky. Po dlhom váhaní a vyjednávaní so subjektmi SMER- SD, SNS, s Mariánom Kotlebom či Borisom Kollárom, vstupuje Martin Jakubec podľa vlastných slov do strany, za ktorú sa nebude hanbiť. Národná koalícia, ktorej lídrom je bývalý člen vlády Slovenskej republiky – Sergej Kozlík, bude novým pôsobiskom známej mediálnej postavy, ktorá chce verejnosti ponúknuť svoje schopnosti a zručnosti úspešného biznismana. „Nejdem do politiky, aby som kradol a obohacoval sa. Som dostatočne zabezpečený z mojich aktivít slušnou prácou,“ povedal Jakub. Ďalej prehlásil, že z prípadného platu z verejnej funkcie odovzdá chudobným občanom 2 mesačné platy v roku. V strane prijal funkciu podpredsedu pre média a stratégiu. Na marcovom sneme budúci rok sa bude uchádzať o funkciu volebného lídra a predsedu strany, čím by si získal absolútnu moc v politickom subjekte Národná koalícia.

Ambície Jakubca sú veľké. Zo speváka a podnikateľa sa môže stať nový Bratislavský župan, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky a v budúcnosti aj premiér, keďže na otázku novinára pripustil ašpiráciu aj na túto pozíciu. Ďalej smelo prehlásil, že strana Národná koalícia hlása slušnosť a budúcnosť pre mladých ľudí a národa na Slovensku ako vhodná alternatíva súčasných politických oponentov. Strana má podľa jeho slov 1700 členov a silný volebný potenciál, keďže z posledných komunálnych volieb získala v mestách a obciach viac ako 350 zástupcov obcí a 20 starostov a primátorov miest. Sympatizantov má Martin Jakubec za uplynulých 15 rokov pôsobenia v šoubiznise a scéne viac než dosť. „Smiali sa Mečiarovi, Kotlebovi, Kollárovi, Trumpovi a Jakubcovi tiež. Ja by som sa nesmial, lebo sa dosmejú tí niektorí,“ vyhlásil Jakubec na tlačovej konferencii v Bratislave.

Jakubec sa vo vodách médií a biznisu hýbe roky. Známe sú udalosti súvisiace so vznikom a vlastníctvom obchodných značiek SENZI TV, Repete, vlastní ďalšie značky, ktorých hodnotu odhaduje na milióny eur. Okrem toho je aj spoluvlastník jednej zo súkromných televízií, v mladom veku stihol aj ďalšie činnosti, venuje sa tiež cateringu, hoteliérstvu, realitám a mediálnemu poradenstvu. Poznamenal, že zábavy bude viac než dosť, takže s kultúrou to nemieni zavesiť na klinec.

Čítať viac...
Nahor